Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Sorin Sava

 


Comunicat nr. 302


COMUNICATDomnul George Cristian Maior, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică și Politica de Apărare, a primit în cursul zilei de luni, 29 septembrie a.c., o delegație de parlamentari ai grupului de lucru pentru politica de securitate și membri ai comisiei de apărare din Bundestag.

Discuțiile au fost focalizate pe principalele aspecte ale politicii de apărare a României, transformării forțelor armate și integrării depline în NATO, planificării bugetare, precum și pe coordonatele de dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre România și Germania în domeniul securității și apărării. Cu această ocazie, domnul Jörg van Essen, vicepreședinte al facțiunii Partidului Liberal din Germania, a apreciat în mod deosebit nivelul cooperării politico-militare și a subliniat existența condițiilor deosebite de dezvoltare a relațiilor româno-germane.

Vizita în România a delegației de parlamentari germani are loc la invitația Partidului Național Liberal și a Fundației Friedrich Nauman.Dep. Integrare Euroatlantica
si Politica de Aparare