Comunicat de presă



Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 333


COMUNICAT


Joi, 23 octombrie a.c., de la ora 18.00, in incinta Complexului Sportiv National “Sala Polivalenta” se va desfasura spectacolul muzical-coregrafic intitulat “Parada Muzicilor Militare”, manifestare dedicata Zilei Armatei Romaniei.

Spectacolul va cuprinde momente muzical-coregrafice sustinute de Muzica reprezentativa a Armatei, fanfarele din garnizoanele Bucuresti, Constanta si Braila, formatia TINEMAR a Cercului Militar Mangalia si formatia ANDANTINO a Cercului Militar National. De asemenea, Detasamentul de Interventie Rapida al Ministerului Apararii Nationale va prezenta un exercitiu demonstrativ.

Cu acelasi prilej vor fi vernisate, la ora 10.00, in holul Salii Polivalente, expozitii ale Studioului de Arte Plastice si caricaturistului Cristian Vecerdea, iar pe platoul din fata salii va fi deschisa, intre orele 10.00 si 18.00, o expozitie de tehnica, armament si echipamente militare.

Accesul publicului la toate activitatile va fi liber.

Jurnalistii interesati sa participe la spectacol vor fi asteptati la intrarea principala a Salii Polivalente intre orele 17.30 – 17.45.



Biroul de Presa al M.Ap.N.