Direcția Relații Publice a Ministerului Apărării Naționale organizează, în perioada 18-20 noiembrie a.c., la Palatul Cercului Militar Național din București, o suită de manifestări sub genericul “Zilele relațiilor publice în armată”.

Cu această ocazie va avea loc simpozionul internațional “Relațiile publice în armată”, în a cărui agendă sunt incluse prezentări, dezbateri, workshop-uri, demonstrații practice și schimburi de experiență în plen și pe secțiuni. De asemenea, vor fi inaugurate o expoziție de fotografii și un stand de carte de specialitate.

Manifestările se vor încheia cu festivitatea de aniversare a 10 ani de la înființarea Direcției Relații Publice a Ministerului Apărării Naționale.

Sunt invitați să ia parte oamenii de relații publice din armată, experți din domeniul comunicării și tehnologiei informațiilor, purtători de cuvânt ai diverselor organizații și instituții, delegați ai asociațiilor profesionale și ai sponsorilor, jurnaliști, experți din organizații ne-guvernamentale, lideri de opinie și reprezentanți ai mediilor academice, specialiști străini.

Jurnaliștii interesați de eveniment vor fi așteptați marți, 18 noiembrie a.c., între orele 08.30 - 08.50 la Cercul Militar Național, la deschiderea manifestărilor, și pe tot parcursul lucrărilor, de la ora 09.00.
Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul M.Ap.N., la adresa www.mapn.ro.