Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 385


COMUNICAT


Miercuri, 19 noiembrie a.c., o delegație condusă de domnul general Nikola KOLEV, șeful Statului Major General al Armatei Bulgariei, va face o vizită oficială la București, la invitația domnului general dr. Mihail POPESCU, șeful Statului Major General al Armatei României.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate o serie de probleme referitoare la stadiul pregătirii armatei țării noastre pentru integrarea în Alianța Nord-Atlantică și la relațiile militare bilaterale. De asemenea, se va face și o informare privind procesul de restructurare și modernizare a armatelor celor două țări și participarea la inițiativele regionale, misiuni internaționale și de sprijin al păcii. Cei doi șefi de state majore generale se vor referi, pe parcursul întâlnirii, și la participarei armatelor Bulgariei și României la acțiunile post conflict din Irak.

Jurnaliștii acreditați la M.Ap.N., care doresc să participe la declarațiile de presă susținute de cei doi oficiali vor fi așteptați la sediul M.Ap.N., Punctul de Control nr. 3 (intrarea dinspre Hotel Marriott), miercuri, 19 noiembrie a.c., între orele 12.10 și 12.25 .
Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General