Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 175


COMUNICAT


În această săptămână, o echipă formată din specialiști ai Serviciului de Informare Publică, din cadrul Comandamentului Suprem al Forțelor Aliate din Europa (SHAPE), dislocat la Mons, Belgia, efectuează un tur de informare în România, la invitația Direcției Relații Publice din Ministerul Apărării Naționale.

Vă informăm că echipa de ofițeri NATO are programată, pentru vineri, 7 mai, între orele 11.30 și 13.30, la sediul Ministerului Apărării Naționale (Strada Izvor, nr. 13-15), o întâlnire cu jurnaliștii români interesați de teme precum avantajele și provocările ce decurg din recenta integrare a țării noastre în Alianța Nord-Atlantică și perspectivele evoluției organizației în actualul context de securitate. Adresăm jurnaliștilor interesați invitația de a participa la briefingul și dezbaterile conduse de echipa NATO.

Pentru facilitarea accesului în M.Ap.N. confirmarea participării se va face până joi, 6 mai, ora 12.00, (telefonic, la 413.01.11, sau prin e-mail, la presamapn@yahoo.com), iar reprezentantul Direcției Relații Publice a M.Ap.N. va fi prezent, vineri, 7 mai, între orele 11.00 și 11.20, la Punctul de Control nr. 3, intrarea dinspre Hotel Marriott.Biroul de Presa al M.Ap.N.