În perioada 6-12 mai a.c., o delegație a Muzeului Regal al Armatei din Bruxelles, Belgia, condusă de profesorul doctor Patrick Lefevre, președinte al Asociației Internaționale a Muzeelor Militare și Colecțiilor de Armament, efectuează o vizită de documentare în România, la invitația șefului Direcției Administrative și Servicii a M.Ap.N., general de brigadă Cătălin Zisu.

Vineri, 7 mai a.c., începând cu ora 9.00, oaspeții belgieni vor avea o întâlnire, la Hotelul Militar „Haiducul”, din București, cu generalul de brigadă Zisu și cu directorul Muzeului Militar Național, întâlnire la care pot participa, pentru oportunități de imagine și declarații, jurnaliștii interesați.

În cadrul întâlnirii vor fi discutate probleme privind managementul activității muzeistice din armată, precum și aspectele tehnice ale organizării unei expoziții la Bruxelles, în cursul anului 2005.

Agenda vizitei oaspeților belgieni cuprinde, de asemenea, vizitarea unor obiective muzeistice din Bran, Sighișoara și Sibiu.

Informații suplimentare poate oferi căpitanul Cristian Cârlan, tel. 0745-340.124.