Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 189


COMUNICAT


Cu ocazia împlinirii a 81 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național, la sediul instituției din strada Mircea Vulcănescu, nr. 125-127, va avea loc, în perioada 14-16 mai a.c., o prezentare interactivă, în aer liber, a unor elemente de istorie militară, subsumată generic “Zilelor Muzeului Militar Național”. Cu această ocazie, vizitatorii muzeului vor avea posibilitatea să îmbrace costume de epocă, să cunoască îndeaproape săbii, arcuri și arme de foc vechi, să guste din bucate gătite în bucătării de campanie.

Deschiderea oficială a manifestării muzeistice aniversare va avea loc pe data de 14 mai, ora 10.00, la sediul instituției. Cu această ocazie, în prezența unor personalități din conducerea M.Ap.N. și a altor invitați de onoare, vor fi expuse cele mai valoroase piese din colecțiile muzeului, inclusiv sectorul inaugurat cu ocazia intrării României în N.A.T.O.

Jurnaliștii interesați sunt așteptați la Muzeul Militar Național vineri, 14 mai a.c., începând cu ora 9.45. Informații suplimentare se pot obține de la căpitanul Cristian Cîrlan, 0745-340.124.


Biroul de Presa al M.Ap.N.