Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Eliza Guvir

 


Comunicat nr. 195


COMUNICAT


Sâmbătă, 15 mai 2004, cu ocazia Zilei Polițiștilor Militari, secretarul de stat Sorin Encuțescu, șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, a participat la activitățile demonstrative organizate în Poligonul Domnești.

În alocuțiunea rostită cu acest prilej, domnul Sorin Encuțescu a subliniat faptul că a vizitat subunitățile românești de poliție militară dislocate în teatrele de operații din Balcani și Afganistan și a primit aprecieri, de la comandanții forțelor multinaționale, privind pregătirea de excepție și seriozitatea cu care aceștia își îndeplinesc misiunile. De asemenea, secretarul de stat i-a felicitat pe polițiștii militari aflați la datorie în țară și în diferite zone fierbinți de peste hotare, asigurându-i de sprijinul conducerii Ministerului Apărării Naționale în continuarea pregătirii și dotării lor la standarde superioare.

Detașamentul de Intervenție Rapidă coordonat de Secția Poliție Militară a prezentat un exercițiu demonstrativ specific acțiunilor de escortă și protecție, a celor de intervenție și control antitero la obiective și a executat o tragere cu armamentul din dotare.Biroul de Presa al M.Ap.N.