Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 199


COMUNICAT


Marți, 18 mai a.c., la Muzeul Marinei Române din Constanța vor avea loc manifestări prilejuite de sărbătorirea a 35 de ani de activitate a acestei instituții în slujba culturii naționale.

Evenimentul are loc în contextul marcării Zilei Internaționale a Muzeelor, serbată în acest an sub genericul “Muzeele și patrimoniul imaterial”.

La muzeul constănțean va avea loc, începând cu ora 11.00, o adunare festivă, prilej cu care va fi vernisată expoziția de uniforme și însemne de marină “Prieteni de peste mări” și se va lansa volumul “Old Globe Tracker”, semnat de octogenarul Dan Brătescu, fost reporter de război și elev al Școlii Navale Constanța. Evenimentul editorial va fi însoțit de expoziția fotografică retrospectivă “Itinerarii transoceanice”, care va cuprinde cele mai importante obiective turistice vizitate de autor în călătoriile sale în jurul lumii, în perioada 1993-2003.

Informații suplimentare despre acest eveniment pot fi obținute accesând documentarul prezentat pe pagina www.mapn.ro, în rubrica “Eveniment”, sau luând legătura cu directorul muzeului, căpitan-comandorul Marian Moșneagu, telefon 0241-61.90.35, mobil 0721-328.663.
Biroul de Presa al M.Ap.N.