Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Capitan Romeo Rizea

 


Comunicat nr. 277


COMUNICAT


În perioada 14-18 iunie a.c., la Academia Tehnică Militară din București, se desfășoară, în cadrul programului european „SOCRATES”, de colaborare în domeniul învățământului și cercetării științifice, cursul „Proiectarea sistemelor radar”, organizat împreună cu Universitatea de Tehnologie din Delft, Olanda.

Prelegerile sunt susținute de profesorul Piet Van Ganderen, șeful Departamentului Radar al Centrului de Cercetări, Telecomunicații și Radar din cadrul Universității din Delft. Cursanții sunt specialiști în domeniul sistemelor radar aparținând statelor majore ale categoriilor de forțe ale Armatei, Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare, Academiilor Forțelor Terestre, Navale și Aeriene.

Vineri, 18 iunie, ora 12.00, în prezența locțiitorului secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Armamente, general de flotilă aeriană dr. ing. Ion-Eftimie Sandu, va avea loc festivitatea de înmânare a diplomelor de absolvire a cursului.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment vor fi așteptați vineri,18 iunie, ora 11.50, la sediul Academiei Tehnice Militare, Bd. George Coșbuc, nr. 81-83. Informații suplimentare oferă ofițerul de relații publice al Academiei Tehnice Militare, căpitan Romeo Rizea, telefon 0723-268.626.
Departamentul pentru Armamente