Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 300


ComunicatÎn zilele de 1 și 2 iulie a.c., o delegație condusă de domnul ing. Jan Mojzis, locțiitorul directorului general al Inspecției Ministrului Apărării al Republicii Slovacia, va efectua o vizită oficială în România, la invitația inspectorului general al Inspectoratului M.Ap.N., general-locotenent dr. Ion Magdalena.

În cadrul convorbirilor vor fi abordate subiecte de interes comun legate de schimbările din structura organizatorică și misiunile inspectoratelor armatelor celor două țări, în contextul reformei organismelor militare. De asemenea, se va face un schimb de experiență în domeniile evaluării reformei militare și pregătirii operaționale a forțelor armate, discutându-se concret tipuri de activități, metode și proceduri pentru executarea controlului și evaluării pregătirii.

În programul delegației oaspete mai sunt incluse primiri la locțiitorul șefului Statului Major General și la șeful Statului Major al Forțelor Navale, vizitarea Academiei Navale, a Centrului de Scafandri din Constanța și a Divizionului de Nave Purtătoare de Rachete, de la Mangalia.
Biroul de Presa al M.Ap.N.