Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Eliza Guvir

 


Comunicat nr. 313


COMUNICAT


Joi, 8 iulie a.c., domnii Sorin Encuțescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, și Maciej Gorski, subsecretar de stat pentru probleme sociale în Ministerul Apărării al Republicii Polone, s-au întâlnit la Brașov cu participanții la Seminarul de Informare Publică organizat de Comandamentul Aliat pentru Operații al NATO (ACO-SHAPE), în cooperare cu Direcția Relații Publice.

Cei doi demnitari au reliefat importanța activității de informare publică, rolul ei în explicarea misiunilor actuale și viitoare ale NATO, precum și schimbările ce caracterizează în prezent mediul internațional de securitate. Ei au răspuns, de asemenea, întrebărilor participanților și au fost informați cu privire la desfășurarea seminarului.

Seminarul de Informare Publică organizat de ACO-SHAPE este găzduit de România pentru a doua oară, prima acțiune de acest fel s-a desfășurat în noiembrie 2001, tot în colaborare cu Direcția Relații Publice. La ediția din acest an au participat 38 de experți în informare publică din armatele a 18 state (13 membre NATO și cinci partenere).
Biroul de Presa al M.Ap.N.