Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Daniel Anghel

 


Comunicat nr. 320


COMUNICAT


În ultima zi a vizitei oficiale în România, domnul Maciej Gorski, subsecretar de stat pentru probleme sociale în Ministerul Apărării al Republicii Polone, însoțit de domnul Sorin Encuțescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, a vizitat spațiile de odihnă și refacere ale M.Ap.N. de pe litoral.

Cu această ocazie s-a convenit asigurarea, în condiții avantajoase, a unor servicii turistice reciproce pentru militarii celor două armate. Potrivit înțelegerii, primii zece ofițeri din Ministerul Apărării al Republicii Polone vor sosi în România în luna august a.c.

De asemenea, oficialul polonez a declarat că va sprijini aderarea structurii de profil din M.Ap.N. la Comitetul de Legătură al Organismelor Militare Sociale, a cărui reuniune va avea loc la Budapesta, în perioada 11-14 octombrie. Obiectivul principal al acestui organism, la care au aderat până în prezent Belgia, Cehia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania și Ungaria, este de a stimula și dezvolta relațiile de colaborare în domeniul schimburilor turistice pentru militari.


Biroul de Presa al M.Ap.N.