Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Capitan comandor Liliana Tanase

 


Comunicat nr. 323


COMUNICAT


Cu prilejul zilei de 20 iulie, Ziua Aviației Române, Statul Major al Forțelor Aeriene organizează o serie de activități aniversare, astfel:

· Vineri, 16 iulie a.c., la Cercul Militar Național, va fi vernisată expoziția de fotografii cu tema „Aripi românești în memoria fotografiei ”, urmată de un simpozion cu tema „Aeronautica română-tradiție și afirmare universală”

· Luni, 19 iulie a.c., ora 11.00, la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene (Șoseaua București-Ploiești, km. 10,5), va fi organizată o conferință de presă în care va fi prezentat programul tuturor activităților care se vor organiza în ziua de 20 iulie;

· Pe data de 20 iulie a.c., la Monumentul Eroilor Aerului se va desfășura un ceremonial militar și religios cu depuneri de coroane de flori, concomitent cu executarea unui Salut Aerian de către formații de avioane și elicoptere. La încheierea activității va putea fi vizitată tehnica aeronautică la sediul S.C. ROMAERO S.A.

Jurnaliștii interesați să participe la activitățile dedicate Zilei Aviației Române sunt rugați să confirme participarea la ofițerul de relații publice al Statului Major al Forțelor Aeriene, cpt. cdor. Liliana Tănase, tel. 231 30 30, fax 231 53 79 sau mobil 0722 412 200.
Statul Major al Fortelor Aeriene