Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Capitan Eliza Maria Guvir

 


Comunicat nr. 332


COMUNICAT


Vineri, 16 iulie a.c., începând cu ora 10.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național, va avea loc festivitatea de absolvire a celei de a XIII-a promoții a Colegiului Național de Apărare. Actuala serie are în componență reprezentanți ai autorităților centrale și locale cu atribuții în gestionarea problematicii securității și apărării naționale, ai mediilor de afaceri, societății civile, Bisericii Ortodoxe Române, mass media și un ofițer din Armata S.U.A.

La ceremonie au fost invitați președintele României, primul ministru, președinții celor două camere ale Parlamentului, miniștri și alți demnitari, precum și absolvenți ai Colegiului Național de Apărare din promoțiile anterioare.

Cu același prilej, în jurul orei 11.00, se va desfășura festivitatea de absolvire a primei serii de jurnaliști civili care au urmat Cursul de corespondenți de război, organizat de Direcția Relații Publice a Ministerului Apărării Naționale, cu sprijinul Statului Major General.

Jurnaliștii interesați să participe la cele două evenimente sunt așteptați la Palatul Cercului Militar Național, vineri, între orele 9.30 și 9.45.


Biroul de Presa al M.Ap.N.