Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Capitan Eliza Guvir

 


Comunicat nr. 339


INFORMATIE DE PRESA


Locotenent-colonelul Liviu Flutur, ofițerul de relații publice al contingentului român din Irak, a transmis următoarea corespondență:

În după amiaza zilei de 16 iulie a.c., noul comandant al Diviziei Multinaționale de Sud Est, general maior William Rollo, i-a vizitat pe Scorpionii roșii în tabăra lor, White Horse, de lângă Nassiriya. La nici 48 de ore de la numirea sa în această funcție, generalul Rollo a dorit să afle la fața locului aspectele specifice zonei. „Știam că militarii români din Batalionul 26 Infanterie sunt la sfârșit de misiune și am dorit să le mulțumesc pentru excelența îndeplinirii misiunilor și să mă informez asupra modalităților concrete în care au rezolvat situațiile dificile prin care au trecut. Aveți deja un renume de invidiat și cele aflate astăzi pe timpul informărilor prezentate confirmă calitățile voastre deosebite.”
Noul comandant al Diviziei Multinaționale de Sud Est și-a încheiat vizita la noua biserică ridicată în tabăra White Horse, apreciind modul fericit în care spiritul de gospodari și buni creștini completează spiritul de luptători ai Scorpionilor Roșii.Biroul de Presa al M.Ap.N.