Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Daniel Anghel

 


Comunicat nr. 346


COMUNICAT


Vineri, 23 iulie a.c., începând cu ora 10.00, la Cercul Militar Național, Sala de Marmură, va fi sărbătorită Ziua Presei Militare. Manifestarea este prilejuită de împlinirea a 145 de ani de la înființarea, la 23 iulie 1859, a primei publicații militare românești, “Observatorul militar".

La festivitate au fost invitați reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale, ai categoriilor de forțe ale armatei, ai instituțiilor de artă și cultură, rezerviști, jurnaliști militari și civili, colaboratori, corespondenți și prieteni ai mass-media militare.

Cu prilejul acestui eveniment, săptămânalul “Observatorul militar" va fi decorat cu Ordinul “Meritul Cultural” în gradul de Cavaler, vor avea loc lansarea cărții “Arma de care aveți nevoie” și premiera filmului cu același titlu. De asemenea, se va desfășura a patra ediție a "Galei Jurnaliștilor Militari".

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la festivitate vor fi așteptați vineri, 23 iulie a.c.,între orele 09.15-09.30, la Sala de Marmură a Cercului Militar Național.

Informații suplimentare referitoare la Ziua Presei Militare pot fi obținute accesând paginile din Internet ale Ministerului Apărării Naționale, www.mapn.ro, și Trustului de Presă al M.Ap.N., www.presamil.ro.


Biroul de Presa al M.Ap.N.