Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 366


INFORMATIE DE PRESA


Sâmbătă, 31 iulie a.c., de la ora 10.00, la Școala de Aplicație pentru Tancuri și Auto “Mihai Viteazul” din Pitești vor avea loc manifestările prilejuite de împlinirea a 85 de ani de la înființarea, la 1 august 1919, a armei tancuri.

Ceremonialul va cuprinde depuneri de coroane de flori la Monumentul tanchiștilor români și acordarea, de către domnul general de brigadă Ilie Gâță, comandantul școlii, a unor diplome de onoare și de excelență celor care, de-a lungul timpului, și-au adus o contribuție majoră la dezvoltarea, modernizarea și afirmarea acestei arme.

În programul manifestării mai este cuprinsă deschiderea unei expoziții de tehnică militară și exerciții practic-aplicative cu participarea elevilor Școlii de Aplicație.

La Ziua Tanchiștilor au fost invitați să participe general locotenent Ioan Gavril Ghitaș, locțiitor al șefului Statului Major General, reprezentanți ai statelor majore ale categoriilor de forțe ale armatei, ai administrației locale, cadre militare, veterani de război și membri ai familiilor elevilor.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General