Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.ing. Adrian Voinea

 


Comunicat nr. 61


INFORMATIE DE PRESA


Site-ul Ministerului Apararii Nationale (www.mapn.ro) are, incepand de astazi, cateva imbunatatiri care speram ca vor veni in sprijinul comunicarii mai active a institutiei cu publicul larg.

Pagina de internet a fost prevazuta cu motoare de cautare pentru arhiva foto si comunicatele de presa. De asemenea, doritorii se pot abona in sistem automat la newsletter, iar solicitarile privind obtinerea informatiilor de interes public, conform Legii nr. 544/2001, pot fi adresate de cetateni si in mod direct, prin completarea unui formular aflat in sectiunea “Informare publica”.

Biroul de Presa al M.Ap.N. va introduce pe site informatiile de presa inaintea transmiterii prin fax, ceea ce va permite o difuzare mai prompta si mai eficienta a acestora. Comunicatul de presa plasat ultimul pe site poate fi accesat si prin reteaua de telefonie mobila, utilizandu-se sistemul WAP (http://wap.mapn.ro).

Versiunile in limbile engleza si franceza ale site-ului vor deveni functionale in viitorul apropiat.Biroul de presa al MApN