Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 17


COMUNICAT


In zilele de 28 si 29 ianuarie a.c., domnul Pandeli Majko, ministrul apararii al Republicii Albania, va efectua o vizita oficiala in Romania, la invitatia domnului Ioan Mircea Pascu, ministrul apararii nationale.

In cadrul convorbirilor desfasurate cu domnul Pascu si cu seful Statului Major General, domnul general dr. Mihail Popescu, vor fi abordate subiecte legate situatia politico-militara din Europa de Sud-Est, stadiul si perspectivele relatiilor militare bilaterale, pregatirile pentru aderare la NATO, participarea la operatiunile in sprijinul pacii si combaterea terorismului international, cooperarea in domeniul industriei de aparare.

Oficialul albanez are prevazute in program primiri la Presedintia Romaniei, Senat, Ministerul Afacerilor Externe, precum si vizitarea unei expozitii permanente de tehnica militara si a unei unitati de aviatie.

Marti, 28 ianuarie, de la ora 11.30, cei doi ministri vor face declaratii de presa la sediul M.Ap.N. Jurnalistii acreditati vor fi asteptati, pentru acces in institutie, la Punctul de Control nr. 3 (intrarea dinspre Hotel Marriott), intre orele 11.10 si 11.20.
Biroul de presa al MApN