Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Luminița KOHALMI, tel. 0744 358 218

 


Comunicat nr. 287


ȘEDINȚĂ DE LUCRU INTERMINISTERIALĂ PE PROGRAME DE ÎNZESTRARE STRATEGICĂ


Comisia interministerială de evaluare la nivel național a programelor de înzestrare de importanță strategică ale Ministerului Apărării s-a întrunit astăzi, 26 septembrie 2008, în prima ședință de lucru.

Constituită în baza prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 862 din 13.08.2008, comisia prezintă primului-ministru informări periodice referitoare la stadiul derulării programelor de înzestrare de importanță strategică ale Ministerului Apărării, programe aprobate de Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

Comisia se întrunește în ședințe ordinare trimestriale sau, ori de câte ori este necesar, în ședințe extraordinare, pentru a identifica măsuri adecvate de soluționare a dificultăților apărute în derularea programelor precum și oportunități de colaborare între structurile guvernamentale implicate.

Din comisie fac parte reprezentanți ai Ministerului Apărării, Ministerului Economiei și Finanțelor, Cancelariei Primului-Ministru, Ministerului Afacerilor Externe și Agenției de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială.Biroul de Presă al Ministerului Apărării