Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 73


Generalul Bădălan, laureat al Asociației “George C. Marshall - România”


Generalul dr. Eugen Bădălan, șeful Statului Major General, a spus, cu prilejul înmânării, de către Asociația “George C. Marshall - România”, a medaliilor anului 2004, că are certitudinea îndeplinirii obiectivelor de realizare a structurii de forțe care a fost negociată cu aliații, de modernizare a structurilor militare, a procedurilor de lucru și echipamentelor militare. Bădălan a menționat că se bazează, în acest sens, pe “cea mai importantă resursă de care dispune armata română – potențialul personalului”.

În cadrul ceremoniei desfășurate miercuri seara la Palatul Cercului Militar Național, șefului Statului Major General i-a fost înmânată “Medalia anului 2004 pentru merite deosebite în procesul integrării euro-atlantice și europene a României”.

Mulțumind pentru distincția acordată, generalul Bădălan a spus că primește această medalie în numele personalului Forțelor Terestre, al întregului personal al Armatei României și îndeosebi al soldaților care au fost, în cursul anului trecut, în misiuni umanitare, de menținere a păcii sau de luptă împotriva terorismului în Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Afganistan și Irak.
Biroul de Presa al M.Ap.N.