Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. dr. Dragoș Vlad, tel. 0727.801.506

 


Comunicat nr. 390


Conferințe științifice de medicină și psihologie aeronautică


Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială și Societatea de Medicină Aeronautică din România organizează vineri, 6 noiembrie, începând cu ora 8.30, în Amfiteatrul institutului, lucrările științifice ale celei de-a II-a Conferințe Naționale de Medicină și Psihologie Aeronautică și ale celei de-a XV-a Sesiuni Anuale de Medicină și Psihologie Aeronautică.

Tematica abordată la această manifestare științifică va fi axată pe ultimele studii și noutăți în domeniul selecției, expertizei, antrenamentului specific, capacităților psihoaptitudinale ale personalului aeronavigant, precum și în domeniul cercetării.

Lucrările conferinței se vor desfășura pe trei secțiuni: "Medicină aeronautică", "Medicină clinică" și "Psihologie aeronautică".

Această manifestare științifică, inclusă ca reper în pregătirea profesională a medicilor, psihologilor din domeniul medicinei aeronautice și, mai nou, a asistenților medicali, este recunoscută și cotată cu credite de către colegiile de specialitate.

La eveniment sunt invitate să participe personalități militare și civile cu responsabilități în domeniul medicinii aeonautice și spațiale.


Biroul de presă