Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 50


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Sergentul major Mihaela Purdea, membră a Clubului Sportiv Aplicativ-Militar "Bucegi" din Predeal, aflată în delegația țării noastre la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver, Canada, s-a clasat pe locul 10 împreună cu ștafeta feminină de biatlon a României în cursa de 4x6 km.

Ștafeta României, în compunerea căreia, alături de Mihaela Purdea, s-au aflat Dana Plotogea, Eva Tofalvi, și Reka Ferencz a terminat cursa cu timpul total de 1h12'32''7/10, obținând una dintre cele mai bune performanțe pentru delegația română prezentă la această olimpiadă.

La proba de ștafetă feminină de biatlon (4x6 km) au luat startul 19 echipe.

* * *

Mihaela Purdea s-a născut în anul 1982, la Bistrița, și este legitimată la Clubul Sportiv Aplicativ-Militar "Bucegi" Predeal din anul 2000. A început schiul fond la Clubul Sportiv Bistrița. Este absolventă a Facultății de Științe Economice din Brașov, a Facultății de Educație Fizică și Sport "Babeș Bolyai" din Cluj-Napoca și a unui master în educație fizică. În anul 2008, a fost înaintată la gradul de sergent major. Are o bogată activitate sportivă competițională, încununată de un palmares de medalii naționale și internaționale.


Biroul de presă