Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior Cezar Stoe

 


Comunicat nr. 97


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Academia Tehnică Militară și Universitatea Politehnica din Bucuresti organizează, sub egida Institutului Internațional de Inginerie Electrică și Electronică (I.E.E.E.) - secțiunea România și a Academiei de Științe Tehnice din România, în perioada 21-23 iunie, la Palatul Cercului Militar Național, cea de-a IX-a ediție a Conferinței internaționale "COMMUNICATIONS 2012".

Anul acesta, manifestarea științifică "COMMUNICATIONS 2012" este organizată pe 19 secțiuni și va reuni un valoros corp de cadre didactice din învățământul superior civil și militar și specialiști din institute de cercetare și societăți comerciale din 19 țări de pe cinci continente.

Pe parcursul activității se vor dezbate subiecte de actualitate din domeniul electronicii și comunicațiilor, fiind prezentate 89 de lucrări. Cadrele didactice de la Universitatea Bretania Occidentală vor organiza o sesiune specială cu denumirea "Blind Identification Methods for Military Communications and Cognitive Radio Applications", iar specialiștii de la German Aerospace Center vor prezenta rezultatele obținute în cadrul unei sesiuni speciale denumită "Methods for Modeling and Analyzing Very High Resolution SAR Images".

Lucrările vor fi publicate în baza de date a Institutului Internațional de Inginerie Electrică și Electronică Xplore și Proceedings-ul va fi indexat ISI.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale, care doresc să participe la deschiderea oficială vor fi așteptați joi, 21 iunie, începând cu ora 08.30, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național. Persoană de contact rmaior Cezar Stoe, tel. 0724.814.617.


Biroul de Presă