Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 228


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu, și șeful Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă, vor participa luni, 22 octombrie, de la ora 13.00, la simpozionul aniversar "Ministerul Apărării Naționale - instituție fundamentală a organizării puterii armate a statului român", care va avea loc la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național.

Activitatea se înscrie în ciclul manifestărilor organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, a împlinirii a 150 de ani de la înființarea Ministerului Apărării Naționale și a 10 ani de participare neîntreruptă a Armatei României la operațiile din Afganistan.

Prelegerile vor fi susținute de academicianul Dinu C. Giurescu, academicianul Dan Berindei, de profesorul universitar dr. Ioan Scurtu, profesorul universitar dr. Ion Bulei și de locotenent-colonelul dr. Florin Șperlea.

Jurnaliștii interesați să participe la activitate vor fi așteptați luni, 22 octombrie, începând cu ora 12.30, la Palatul Cercului Militar Național intrarea din Constantin Mille.

Persoană de contact: maior Mihaela ILIESCU, tel. 0721-288.385


Biroul de Presă