Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 278


COMUNICAT DE PRESA


Ministerul Apărării Naționale, prin Direcția Generală de Informații a Apărării organizează, sub înaltul patronaj științific al Academiei Române, conferința "SECURITATEA NAȚIONALĂ ÎN SOCIETATEA BAZATĂ PE CUNOAȘTERE. INTELLIGENCE, CUNOAȘTERE STRATEGICĂ ȘI DECIZIE".

Evenimentul se va desfășura în Aula Academiei Române în data de 26 noiembrie 2012, începând cu ora 09:00.

Manifestarea reprezintă prima conferință dedicată domeniului Securității Naționale, organizată la nivel național cu participarea Academiei române, Direcția Generală de Informații a Apărării propunându-și prin acest demers să dezvolte legăturile de cooperare și cercetare științifică cu mediul academic, pornind de la o abordare bazată pe transparență și deschidere, care să conducă, în perspectivă, la inițierea unor proiecte concrete, utile pentru fundamentarea deciziei politico-militare și pentru identificarea și analiza în mod unitar a problemelor fundamentale ale apărării și securității naționale.

La eveniment și-au anunțat participarea personalități marcante ale mediului academic, guvernamental, politico-militar, militar, formatori de opinie și membri ai societății civile (conform programului anexat).

Reprezentanții mass-media sunt invitați la sediul Academiei Române (intrarea dinspre Bulevardul Dacia), începând cu ora 08.45.
Persoană de contact: Marius NIȚULESCU, telefon: 0745657275


Biroul de Presă