Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 97


Conferința Științifică Internațională


Universitatea Națională de Apărare "Carol I" găzduiește, în zilele de 18 și 19 aprilie, Conferința științifică internațională cu tema "Schimbări strategice în securitatea și relațiile internaționale la începutul secolului XXI".

Organizată de către Departamentul operații întrunite, studii strategice și de securitate al Facultății de securitate și apărare, manifestarea științifică oferă cadrul academic adecvat pentru schimbul de idei, exprimarea opiniilor și comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetării în domeniile securității și relațiilor internaționale, fenomenului militar contemporan precum și în alte domenii conexe.

Plenul lucrărilor va fi deschis joi, 18 aprilie, la ora 08.50, în Sala de Marmură a instituției, de către generalul-locotenent Teodor Frunzeti, comandatul (rectorul) Universității Naționale de Apărare "Carol I".

Evenimentul aduce la aceeași masă cercetători științifici, cadre didactice universitare și studenți, din țară și din străinătate (Franța, Ungaria, Germania, SUA), diplomați militari acreditați la București, reprezentanți ai unor organisme internaționale și ai mass-media.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate vor fi așteptați joi, 18 aprilie, între orele 08.30 și 08.45, la sediul Universității Naționale de Apărare "Carol I", intrarea dinspre Monumentul Eroilor Patriei.

Persoană de contact pentru alte detalii și confirmarea participării: Lt. Cristina Barna, tel. 021-319.48.80, int. 131, fax: 021-319.48.66.
Detalii suplimentare se gasesc la adresa www.strategii21.ro


Biroul de Presă