Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 101


Conferința Națională a Asociației Naționale a Veteranilor de Război


Conferința Națională a Asociației Naționale a Veteranilor de Război (ANVR) a avut loc joi, 18 aprilie, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Vasile Costea.

Oficialul M.Ap.N a transmis, din partea ministrului apărării naționale, dar și al său personal, tot respectul și gândurile bune celor mai vârstnici ostași ai țării.

"Este de datoria noastră să menținem viu respectul pentru sacrificiul eroilor noștri și pentru toți veteranii de război care, din păcate, nu mai sunt printre noi. Depunem toate eforturile și avem toată deschiderea pentru a rezolva toate problemele pe care ni le semnalați, astfel încât să vă simțiți iubiți și respectați", a spus secretarul de stat Costea. El a precizat că Armata este o instituție importantă pentru cetățeni, ocupând un loc fruntaș în preferințele românilor.

La rândul său, generalul în retragere Marin Dragnea, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război, a prezentat raportul activității ANVR în ultimul an.

Evenimentul a fost organizat în contextul Zilei Veteranilor de Război, care va fi celebrată la 29 aprilie. Anul acesta se împlinesc 111 ani de la instituirea titlului de veteran de război.


Biroul de Presă