Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 149


"Sunt mândru de părinții mei"


Ministerul Apărării Naționale organizează vineri, 31 mai, între orele 09.30 și 14.00, la Centrul 48 Comunicații și Informatică Strategice, din Otopeni, un eveniment dedicat copiilor militarilor români din București care se află în misiuni în teatrul de operații din Afganistan.

Evenimentul se desfășoară cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului ca semn de respect și prețuire atât pentru militarii dislocați în teatrul de operații din Afganistan, cât și pentru copiii și familiile acestora.

Cei mici vor petrece ziua alături de militarii Armatei României din arma comunicații și informatică, având posibilitatea să cunoască specificul acesteia în cadrul unor activități de prezentare de tehnică, exerciții demonstrative, jocuri educative și interactive, dar vor avea și multe alte surprize.

În cadrul aceluiași proiect, pentru a fi mai aproape de copiii lor și pentru a le transmite dragostea și căldura părintească, militarii români din Afganistan au inițiat evenimentul ,,Scorpionii Galbeni sunt mândri de copiii lor".

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să transmită datele de contact pe adresa de e-mail vasile_florean@yahoo.com sau prin fax la numărul 021.351.67.97, până joi, 30 mai, ora 16.00.
Accesul jurnaliștilor în unitate se va face între orele 09.15 și 09.30.
Persoană de contact pentru detalii suplimentare maior Vasile Florean, tel. 0722451541.


Biroul de Presă