Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 176


Informație de presă


Două aeronave ale Forțelor Aeriene, C-130 Hercules și C-27J Spartan, vor decola marți, 25 iunie, în jurul orei 8.00, de la Flotila 90 Transport Aerian, din Otopeni, cu destinația Podgorica, Muntenegru, pentru repatrierea cetățenilor români implicați în accidentul rutier de duminică, 23 iunie.

Jurnaliștii care doresc să efectueze deplasarea, numai dus, cu aeronavele militare, vor transmite solicitările, până astăzi la ora 23.00, la e-mail presamapn@mapn.ro. Acestea vor conține numele și prenumele celor ce efectuează deplasarea (maximum două persoane de redacție), codul numeric personal, seria și numărul pașaportului. Jurnaliștii aflați la bordul aeronavelor militare nu beneficiază de asigurare de călătorie din partea M.Ap.N. De asemenea, jurnaliștii vor fi prezenți la intrarea flotilei (Otopeni, str. Zborului, nr. 1) la ora 6.30, pentru formalitățile de îmbarcare.

Pentru reprezentanții mass-media care doresc să transmită în direct plecarea aeronavelor, aceștia vor confirma participarea la e-mail presamapn@mapn.ro și vor fi așteptați la intrarea unității militare mâine, până la ora 7.00.


Biroul de Presă