Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 205


Tabăra de vară pentru cercetași, la final


Festivitatea de închidere a celei de-a șaptea ediții a "Taberei de vară pentru cercetași" va avea loc duminică, 4 august a.c., începând cu ora 9.30, la Academia Navală "Mircea Cel Bătrân".

La capătul unei săptămâni presărată cu numeroase activități de instruire și recreere, întreceri sportive și aplicativ-militare, cei 42 de elevi, fete și băieți, se vor îndrepta spre localitățile de unde provin cu un bagaj de cunoștințe noi despre provocările vieții de militar.

Aspecte de la activitățile desfășurate pe timpul taberei pot fi vizionate pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale și pe site-ul www.mapn.ro.

Jurnaliștii interesați să participle la eveniment sunt așteptați duminică, 4 august, între orele 08.45 și 09.15 la punctul de control acces în academie, persoană de contact locotenent-colonel Mihaela Iliescu, tel. 0721.288.385.

* * *
Activitatea a fost organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului și Asociația de Caritate din Armata României "CAMARAZII", și cu sprijinul Statului Major al Forțelor Navale.

Desfășurată sub deviza "Fii cel mai bun! Fii la înălțime!", ediția din acest an a taberei a avut ca temă marina militară și ca obiective însușirea de către tinerii cercetași a unor cunoștințe de bază despre Armata României, promovarea profesiei militare, prezentarea unor structuri militare, precum și dezvoltarea și punerea în valoare a calităților fizice, spiritului de competiție și de echipă ale tinerilor participanți.


Biroul de Presă