Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 309


Videoteleconferință cu militarii din teatrele de operații, cu prilejul zilei de 1 Decembrie


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, a susținut, în dimineața zilei de duminică, 1 decembrie, o videoteleconferință cu militarii români din detașamentele dislocate în teatrele de operații din Afganistan, Kosovo și Bosnia-Herțegovina.

"Am ținut să vă felicit astăzi, de Ziua Națională, pentru că sunteți forțe de elită ale Armatei României și apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastră le face pentru țară, acolo unde este dislocat", a spus ministrul Dușa.

Ministrul apărării naționale le-a mai transmis militarilor care își îndeplinesc misiunile în teatrele de operații că este cu sufletul și cu gândul alături de ei și i-a felicitat pentru rezultatele obținute în îndeplinirea misiunilor încredințate și pentru profesionalismul și curajul de care dau dovadă.

Comandanții detașamentelor românești din teatrele de operații au raportat conducerii Ministerului Apărării Naționale că militarii români își desfășoară misiunile cu seriozitate și responsabilitate, că acționează cu disciplină și corectitudine în relațiile de cooperare cu aliații și partenerii.


Biroul de Presă