Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 44


Numiri în funcții la Universitatea Națională de Apărare și la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, a participat marți, 4 februarie, la București, la ceremoniile de preluare a comenzii Universității Naționale de Apărare și a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.

Noul comandant (rector) al Universității Naționale de Apărare este generalul de flotilă aeriană dr. Gabriel-Florin Moisescu, profesor universitar, fost comandant al Academiei Forțelor Aeriene de la Brașov.

Prezent la ceremonie, ministrul Dușa a reiterat faptul că Universitatea Națională de Apărare este o instituție militară de elită, ale cărei standarde trebuie menținute. Totodată, ministrul apărării naționale i-a urat succes noului comandant, asigurându-l de întreg sprijinul conducerii pentru ca activitatea universitară să se desfășoare în continuare la cote maxime.

Colonelul medic Florentina Ioniță, șef secție Gastroenterologie, a preluat, de astăzi, conducerea Spitalului Universitar de Urgență Militar Central.

Cu această ocazie, ministrul apărării naționale a asigurat noua conducere că programele de modernizare și lista de priorități vor fi în continuare în atenția sa, fiind convins că sistemul medical trece printr-o perioadă de dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor medicale.


Biroul de Presă