Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 92


Ministrul apărării naționale îi va vizita pe militarii români internați la Landstuhl


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, împreună cu familiile militarilor răniți recent în Afganistan, se va deplasa miercuri, 16 aprilie, la Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania. Acesta va fi alături de familii la prima întâlnire de după accident cu militarii răniți.

Personalul medical al Centrului și medicii români vor face ministrului apărării naționale o informare asupra evoluției stării de sănătate a răniților.

Cu acest prilej, ministrul Mircea Dușa va oferi Emblema de Onoare a Armatei României comandantului centrului medical, colonelul Judith Lee. De asemenea, ministrul apărării naționale îl va înainta în grad pe sublocotenentul Ionuț Alin Marinescu și va oferi Emblema de Merit în Slujba Păcii, clasa I, caporalilor clasa a III-a Marius Bogdan Radu și Eugen Valentin Pătru.

Agenda de mâine a ministrului apărării cuprinde și întâlnirea cu generalul-maior Richard C. Longo, locțiitor al comandantului Forțelor Terestre ale SUA dislocate în Europa și comandant al Forțelor Terestre ale SUA în cadrul NATO.


Biroul de Presă