Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 103


Conferința științifică internațională "eLearning and software for education - Let's build the future through learning innovation!"


Conferința științifică internațională "eLearning and software for education", organizată de Universitatea Națională de Apărare "Carol I", Universitatea București, Universitatea Politehnică Timișoara și Romanian ADL Partnership Lab, va avea loc, în zilele de 24 și 25 aprilie, la Cercul Militar Național din București.

Cea de-a X-a ediție a acestei manifestări va reuni personalități internaționale de marcă în domeniu, reprezentanți ai mediului academic, cercetători științifici și cadre didactice universitare, manageri și dezvoltatori de conținut digital din diverse companii din țară și din străinătate.

Astfel, Universitatea Națională de Apărare "Carol I" creează, prin Departamentul pentru învățământ distribuit avansat la distanță, o platformă de dialog deschis care permite schimbul de idei și de rezultate ale cercetării în domeniu, aducând în prim plan inovațiile tehnologiei și soluțiile de învățare pentru viitor.

Jurnaliștii interesați să participe la conferință vor fi așteptați joi, 24 aprilie, între orele 08.30 și 08.50, și vineri, 25 aprilie, între orele 08.10 și 08.30, la Cercul Militar Național (intrarea dinspre strada Constantin Mille).

Detalii suplimentare pot fi găsite la adresa web www.elseconference.eu, la telefon (+4) 0736631432 sau fax (+4) 0213110985.


Biroul de Presă