Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 305


Acreditarea jurnaliștilor pentru parada militară din 1 decembrie


Cu prilejul Zilei Naționale a României, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Protecție și Pază vor organiza o paradă militară în Piața Constituției.

Reprezentanții mass-media care doresc să asiste la paradă sunt rugați să completeze formularele de acreditare atașate și să le transmită Biroului de presă al M.Ap.N. (e-mail: presamapn@mapn.ro) până miercuri, 26 noiembrie, ora 12.00.

Ecusoanele de acces în zona paradei vor fi distribuite în zilele de 27 și 28 noiembrie, la sediul M.Ap.N., în intervalul orar 10.00-16.00 (Punctul de control nr. 3, lângă Hotel Marriott).

Recunoașterile pentru stabilirea locului de dispunere a carelor de reportaj în zona Pieței Constituției vor avea loc joi, 20 noiembrie, la ora 11.00.

* * *

Aproximativ 2.500 de militari de la Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Protecție și Pază, cu peste 280 de mijloace tehnice și aproape 40 de aeronave, vor participa la parada organizată la București pentru a-i cinsti pe eroii neamului care s-au jertfit pentru întregirea națională.

Anul acesta, parada se va desfășura pe 1 decembrie, cu începere de la ora 11.00, pe Bulevardul Libertății (Piața Constituției).


Biroul de Presă