Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 211


Ministrul Dușa, la ceremonia dedicată medicilor militari


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, va lua parte miercuri, 14 octombrie, de la ora 9.00, la ceremonia de deschidere a lucrărilor Congresului Național de Medicină Militară și a Conferinței Zilele Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr.Carol Davila” - SUUMC, care va avea loc la Palatul Cercului Militar Național.

Manifestările științifice sunt organizate de SUUMC și de Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea „Titu Maiorescu” și Asociația Medicilor și Farmaciștilor Militari din România.

În cadrul evenimentelor vor fi conferite Premiile Medicinei Militare din România, respectiv Premiul de excelență în medicina militară și Premiul General dr. Carol Davila pentru întreaga activitate – „decan de vârstă al medicilor militari”.

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonie vor fi așteptați miercuri, 14 octombrie, între orele 8.45 și 8.55, la Palatul Cercului Militar Național (intrarea din strada Constantin Mille nr. 1).

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent-colonel Ciobanu Oana Magdalena, tel. 0723167072.


Biroul de Presă