Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 14


Vizita ministrului apărării naționale la Spitalul Militar Regina Astrid


Ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, a vizitat joi, 21 ianuarie, pacienții români grav răniți în incendiul din clubul Colectiv, internați în Spitalul Militar “Regina Astrid” din Bruxelles.

Ministrul Mihnea Motoc i-a asigurat pe cetățenii români aflați la tratament în Belgia de sprijinul Guvernului pe toată perioada internării în instituția medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanților militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta.

Ca o continuare a dialogului și discuțiilor purtate de premierul Dacian Cioloș, la finele anului trecut, ministrul Motoc s-a întâlnit cu medicii și conducerea spitalului, care i-au prezentat o informare cu privire la evoluția stării de sănătate și stadiul procesului de recuperare al pacienților.

Cu această ocazie, ministrul român a conferit Spitalului Militar “Regina Astrid”, precum și unor cadre medicale, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost tratați pacienții români, supraviețuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015.


Secția Presă