Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 192


Ceremonie la Comandamentul multinațional de divizie Sud-Est de la București


Ceremonia întrunită de declarare a Capacității Operaționale Inițiale a Comandamentului multinațional de divizie Sud-Est și a Capacității Finale a Unității de Integrare a Forțelor NATO va avea loc vineri, 1 iulie, de la ora 10.00, la sediul comandamentului diviziei din București.

Activitatea se va desfășura în prezența reprezentanților autorităților române și din partea NATO.

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonie trebuie să confirme participarea furnizând numele complet și datele de contact (număr de mobil, adresă de e-mail), numele instituției pe care o reprezintă, numărul pașaportului sau al cărții de identitate, numărul legitimației de presă, numărul de înmatriculare al autovehiculelor și al vehiculelor cu echipamente mobile de transmisie pe satelit (DSNG), până joi, 30 iunie, ora 15.00, la următoarea adresă de e-mail: bucalie.magdalena@forter.ro. Persoană de contact: locotenent-colonel Ionuț Neamu, 0724348252.

Reprezentanții mass-media vor fi așteptați vineri, 1 iulie, între orele 9.00 și 9.30, la sediul Comandamentului multinațional de divizie Sud-Est (str. Antiaeriană, nr 6-8).

Recomandăm reprezentanților televiziunilor care doresc să realizeze transmisiuni în direct să țină cont că distanța de la locul de parcare al DSNG-urilor până la cel de desfășurare a activității este de peste 100 de metri.


Secția Presă