Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 192


Ceremonie la Comandamentul multinaional de divizie Sud-Est de la Bucureti


Ceremonia ntrunit de declarare a Capacitii Operaionale Iniiale a Comandamentului multinaional de divizie Sud-Est i a Capacitii Finale a Unitii de Integrare a Forelor NATO va avea loc vineri, 1 iulie, de la ora 10.00, la sediul comandamentului diviziei din Bucureti.

Activitatea se va desfura n prezena reprezentanilor autoritților romne și din partea NATO.

Jurnalitii care doresc s asiste la ceremonie trebuie s confirme participarea furniznd numele complet i datele de contact (numr de mobil, adres de e-mail), numele instituiei pe care o reprezint, numrul paaportului sau al crii de identitate, numrul legitimaiei de pres, numrul de nmatriculare al autovehiculelor i al vehiculelor cu echipamente mobile de transmisie pe satelit (DSNG), pn joi, 30 iunie, ora 15.00, la urmtoarea adres de e-mail: bucalie.magdalena@forter.ro. Persoan de contact: locotenent-colonel Ionu Neamu, 0724348252.

Reprezentanii mass-media vor fi ateptai vineri, 1 iulie, ntre orele 9.00 i 9.30, la sediul Comandamentului multinaional de divizie Sud-Est (str. Antiaerian, nr 6-8).

Recomandm reprezentanților televiziunilor care doresc s realizeze transmisiuni n direct s țin cont c distanța de la locul de parcare al DSNG-urilor pn la cel de desfșurare a activitții este de peste 100 de metri.


Secia Pres