Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 249


Întâlnirea ministrului apărării naționale cu Primarul General al Municipiului București


Ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, a avut joi, 15 septembrie, la sediul PMB, o primă întrevedere de lucru cu Primarul General al Municipiului București, doamna Gabriela Firea.

Agenda de discuții a cuprins o serie de aspecte cu impact social și probleme din domeniul imobiliar, ce își pot găsi soluționare printr-o bună colaborare cu Primăria Capitalei.

Au fost astfel discutate cu echipa noului edil subiecte precum proiectul complexului social multifuncțional pentru veteranii de război și cadrele militare în rezervă care va fi construit în Sectorul 4 al Bucureștiului, problematica unui imobil care este folosit ca bloc de locuințe de personalul Ministerului Apărării Naționale și modalități de conlucrare pentru amenajarea corespunzătoare a spațiilor din jurul Monumentelor închinate eroilor noștri din Parcul Carol I și respectiv, din Bulevardul Tineretului.

La finalul întâlnirii, atât ministrul Mihnea Motoc, cât și Primarul General, Gabriela Firea, au exprimat disponibilitate pentru a rezolva problemele expuse.


Secția Presă