Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 254


ntlnire cu reprezentanții industriei de aprare din județul Dmbovița


Ministrul aprrii naționale, Adrian Țuțuianu, mpreun cu ministrul economiei, Mihai Fifor, senatorul Titus Corlțean, secretarul de stat din Ministerul Economiei, Ion Radu, și directorul general al Romarm S.A., general (r) Constantin Croitoru, au efectuat joi, 10 august, o vizit de lucru la cele trei unitți ale industriei de aprare din județul Dmbovița, respectiv UPS Dragomirești, Automecanica Moreni și Uzina Mecanic Mija.

n acest context, ministrul Adrian Țuțuianu a subliniat deschiderea Ministerului Economiei de a se implica activ n procesul de nzestrare al Armatei Romniei, evidențiind, n același timp, dorința Ministerului Aprrii Naționale de a colabora cu firmele romnești din industria de profil. De asemenea, au fost analizate prioritțile de dezvoltare ale celor trei societți comerciale, dar și aspecte privind colaborarea cu MApN pn la sfrșitul anului 2017 și perspectivele pentru perioada 2018-2020.

De asemenea, ministrul Țuțuianu a reiterat faptul c „dezvoltarea industriei naționale de aprare atrage, dup sine, și crearea de noi locuri de munc, dar cel mai important beneficiu este faptul c dezvoltarea economic este principala soluție pentru securitatea național”.

La rndul su, ministrul economiei, Mihai Fifor a ndemnat reprezentanții firmelor de profil s analizeze cu mare atenție evoluția pieței de profil și s continue procesul de retehnologizare, astfel nct s poat rspund cerințelor Armatei Romniei.


Secia Pres