Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 374


Programul ministrului apărării naționale în data de 25 octombrie


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va participa miercuri, 25 octombrie, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Păuliș, Carei și București.

Astfel, începând cu ora 8.30, ministrul Fifor va fi prezent la ceremonia militară de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din Păuliș, județul Arad, iar de la ora 11.30, la manifestările de la Ansamblul Monumental „Glorie Ostașului Român”, din Carei, județul Satu Mare.

În București, ministrul apărării naționale va participa, începând cu ora 15.00, la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol, la o ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane de flori, la ceremonia de schimbare a gărzii la Mormânt și la depunerea jurământului militar de către studenți și cursanți din instituții militare de învățământ.

De la ora ora 17.00, va participa la videoconferința cu militarii români aflați în teatrele de operații, ce va avea loc la sediul instituției militare, iar de la ora 21.45, va asista la un concert al Muzicii Reprezentative a M.Ap.N. desfășurat la Berăria H, din Parcul Herăstrău.

Jurnaliștii care doresc să participe la concertul de la Berăria H, sunt rugați să transmită datele de acreditare (nume, prenume, agenția media, e-mail) la presamapn@mapn.ro, până marți, 24 octombrie, ora 19.00.


Secția Presă