Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Florin Jipa

 


Comunicat nr. 400


Curs de diplomația apărării - la Brașov


În perioada 5-16 septembrie a.c., la Centrul Regional pentru Managementul Resurselor de Apărare, din Brașov, se va desfășura ,,Cursul de diplomația apărării”, cu participarea unor ofițeri și funcționari publici care își desfășoară activitatea în domeniul apărării și securității naționale din Bulgaria, Republica Moldova, Serbia și Muntenegru, Ucraina și România.

Cursul vizează teme de actualitate ale managementului apărării și este organizat de Universitatea Cranfield, din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, împreună cu Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I”, în a cărei subordine a intrat recent centrul regional de la Brașov.

Deschiderea oficială a cursului va avea loc luni, 5 septembrie a.c., ora 9.00, la sediul Centrului Regional pentru Managementul Resurselor de Apărare. Vor participa oficiali civili și militari ai ambasadelor țărilor din care provin participanții și lectorii, precum și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale al României.Biroul de Presa al M.Ap.N.