Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 413


Seminar pe probleme de recrutare și promovare a profesiei militare


În perioada 12-15 septembrie a.c., la Cercul Militar Național, sala Alba-Iulia, se va desfășura seminarul cu tema « Procesul de recrutare în forțele armate profesionalizate ale NATO ».

Activitatea este organizată de Direcția Management Resurse Umane din Ministerul Apărării Naționale și se desfășoară sub patronajul Ambasadei SUA din România. Comunicările din cadrul seminarului vor fi susținute de o echipă mobilă de pregătire din cadrul Centrului pentru relații Civili-Militari – Școala Navală de Studii Post-Universitare, din Monterey, California.

La activitate vor participa reprezentanți ai structurilor de conducere din Ministerul român al Apărării Naționale, precum și din Armata Republicii Moldova.

Seminarul își propune, în special, să pună bazele unui sistem de recrutare unitar, flexibil, care să permită adaptarea la evoluțiile ulterioare ale procesului de recrutare. Temele abordate în expuneri și pe parcursul dezbaterilor vizează politica de resurse umane, strategia de recrutare, promovarea profesiei militare, componentele sistemului de recrutare.

Detalii suplimentare despre acestă activitate pot fi obținute de la ofițerul de relații publice al Direcției Management Resurse Umane, colonel Vasile Ciulic, tel 0721.906.199.Biroul de Presa al M.Ap.N.