Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Florin Jipa

 


Comunicat nr. 90


Sesiunea de comunicări științifice ,,Strategii XXI”


Ministrul apărării, Teodor Meleșcanu, va deschide joi, 12 aprilie a.c., ora 09.00, Sesiunea anuală de comunicări științifice cu participare internațională ,,Strategii XXI”.

Evenimentul, organizat și găzduit de Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I”, se va desfășura în perioada 12-13 aprilie a.c., având ca principală temă de discuție ,,Spațiul sud-est european, în contextul globalizării”.

Și-au anunțat prezența peste 800 de participanți de la numeroase instituții din Republica Elenă, Franța, Germania, Italia, Polonia, România, Slovacia, Ucraina, Ungaria.

Au fost invitați să participe miniștri, secretari de stat, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale, cadre didactice, cercetători, atașați militari acreditați la București.

Sesiunea de comunicări științifice ,,Strategii XXI” constituie și un bun prilej pentru realizarea unui schimb de opinii, idei și experiențe între specialiști civili și militari în domenii importante ca: securitate și apărare, management și educație, geopolitică, geostrategie și istoria artei militare, e-learning și software educațional, strategie militară, sisteme informaționale, drept, logistică, finanțe și contabilitate, comunicare publică și interculturală.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării care doresc să participe la eveniment sunt așteptați joi 12 aprilie, între orele 08.30-08.50, și vineri 13 aprilie, între orele 08.00-08.20, la intrarea din Șoseaua Panduri nr. 68-72.

Punct de contact pentru detalii și confirmarea participării, maior Daniel Marin, tel. 319 4880 int.131, mobil 0746 015148.Biroul de Presă al Ministerului Apărării