Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 483


Sesiune informală a veteranilor și personalului militar în rezervă


Sesiunea informală anuală a conducerilor centrale ale structurilor asociative ale veteranilor și personalului militar în rezervă și în retragere aflate în sfera de competență a Ministerului Apărării a avut loc miercuri, 21 noiembrie 2007, la Palatul Cercului Militar din București.

La activitate au participat reprezentanți ai structurilor organizatorice din Ministerul Apărării, care gestionează problematica veteranilor de război, a cadrelor militare pensionate sau în rezervă și asistarea postcarieră a personalului militar.

În cadrul sesiunii au fost analizate stadiul actual al colaborării acestor asociații cu Ministerul Apărării, cu autoritățile centrale și locale, cu structuri similare din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Au mai fost dezbătute aspecte referitoare la protecția socială a membrilor asociațiilor și diversificarea activităților și programelor pe care structurile asociative ale veteranilor și personalului militar în rezervă și în retragere le vor derula în anul viitor.Biroul de Presă al Ministerului Apărării