Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 507


INFORMATIE DE PRESAÎn zilele de 11 și 12 octombrie a.c., o delegație condusă de secretarul de stat al apărării din Statele Unite ale Americii, domnul Donald Rumsfeld, efectuează o vizită oficială în România, la invitația domnului Ioan Mircea Pașcu, ministrul apărării naționale.

Agenda vizitei oaspeților americani cuprinde, pe lângă întâlnirile și convorbirile cu oficialii Ministerului Apărării Naționale, vizitarea Bazei Aeriene și a Brigăzii 34 Mecanizate din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Domnul Donald Rumsfeld va fi primit de președintele României, domnul Ion Iliescu, și se va întâlni, apoi, cu generali și ofițeri din conducerea Armatei României, precum și cu militari români participanți la operațiunile din Afganistan și Irak, în cadrul unui dejun oficial oferit în onoarea sa de ministrul apărării naționale, domnul Ioan Mircea Pașcu.

La încheierea vizitei oficiale, delegația americană se va deplasa la Poiana Brașov pentru a participa la Reuniunea informală a miniștrilor apărării din țările membre NATO, care se desfășoară în perioada 13-14 octombrie a.c.
Purtatorul de Cuvant al M.Ap.N.