Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 534


COMUNICATCentrul Operațional de Conducere Militară al Statului Major General al Armatei României a luat legătura, imediat după producerea cutremurului din data de 27 octombrie a.c., cu toate unitățile subordonate Ministerului Apărării Naționale din teritoriu pentru a se informa asupra urmărilor acestuia.

În jurul orei 1.00 s-a raportat ministrului apărării naționale, domnul Ioan Mircea Pașcu, sosit la sediul ministerului imediat după producerea seismului, despre situația personalului din unitățile militare și starea cazărmilor din subordine. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale, iar activitățile continuă conform programului orar.

Domnul Ioan Mircea Pașcu a ordonat Centrului Operațional de Conducere Militară să monitorizeze permanent situația și să acorde sprijin cetățenilor și autorităților administrației centrale și locale care solicită acest lucru, la numărul de telefon 021-410.73.25.

În acest scop, s-a ordonat și pregătirea subunităților de intervenție, a tehnicii și utilajelor prevăzute să acționeze în astfel de situații.


Purtatorul de Cuvant al M.Ap.N.