Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.cdor Tiberiu Fratila

 


Comunicat nr. 23


COMUNICAT


Seful Statului Major al Fortelor Terestre din Israel, generalul-maior Yiftach Ron Tal, impreuna cu o delegatie militara, efectueaza, in aceste zile, o vizita oficiala în România, la invitatia sefului Statului Major al Fortelor Terestre, generalul-locotenent dr. Eugen Badalan.

Generalul Ron Tal a fost primit de seful Statului Major General, generalul dr. Mihail Popescu, prilej cu care a fost reafirmata determinarea armatelor celor doua tari pentru a lupta împotriva flagelului terorismului, in concordanta cu hotarârile organismelor internationale.

Oaspetii au vizitat, de asemenea, cateva unitati ale Fortelor Terestre române, fiind informati despre stadiul si perspectiva procesului de reforma si modernizare a acestei categorii de forte, precum si despre masurile de reducere a personalului si restructurare a învatamântului militar.

Seful Statului Major al Fortelor Terestre din Israel a marturisit ca s-a bucurat sa viziteze Romania, tara în care s-a nascut si a trait bunicul domniei sale, si ca are placerea de a colabora cu militarii români pe care îi apreciaza pentru profesionalismul dovedit în diferite situatii.Biroul de presa al MApN